Afternoon stories

7 verschillende ruimtes, 14 visualisaties voor het behangboek, de website, kaarten en social media uitingen van Afternoon stories.

 

Geïnspireerd op de Italiaanse omgeving en de prints zelf, om de storytelling van het merk te versterken en de klant een goed beeld te geven van de schaal en effect van de verschillende dessins.

Zie hier het resultaat  

Monsieur Saucisson

Een nieuw concept voor de vormgeving van de unit in de markthal in Rotterdam, in samenwerking met Esther Canisius.

 

We lieten ons inspireren door het product en zijn afkomst, zo maakte we een combinatie van de rode/paarse tinten van de gedroogde worst met het zwart/witte contrast van de Bretonse streep. De houten gevel doet denken aan een oude Boucherie en samen met de zacht groene vakkenkast weerspiegelt de unit de versheid en kwaliteit van het product. 

Storytelling, herkenbaarheid én humor vinden we belangrijk, zo bedachten we de rails dwars door de gevel heen, waarop een mini oude 2CV elke dag verse worst komt brengen vanuit Frankrijk. 

Als kers op de taart mocht ik Monsieur Saucisson illustreren. Waardoor het hele verhaal klopt.

Zie hier de foto's 

Monsieur transparant.png

Sappi Noord

Naast de To Go locatie in het centrum van Rotterdam opende Sappi begin 2020 een tweede locatie in Noord. Ik mocht ze helpen met de vormgeving, we hebben het kleur- en materialenpakket van de eerste locatie opgepakt, aangevuld en toegepast in Noord. Ook hebben we  een mini sapbar gemaakt voor de kleine Sappi fans en retail geblend met horeca.

 

Zo werd deze ruimte een verlengstuk van Sappi. 

Zie hier het eindresultaat